Bruidsstyling

Jij bent straks het stralende middelpunt. En met de juiste make-up en professioneel gestyled haar, voel jij je extra bijzonder. Kapsel en make-up helemaal volgens de trends van nu en passend bij jou als persoon. Met een eigen twist, dus uniek!

Want als er een dag in je leven is waarop je er mooier uit wil zien dan ooit, dan is het wel op je eigen bruiloft. Zodat jij maximaal en zorgeloos kunt genieten.
Op je mooist “Ja” zeggen, dat wil jij toch ook!

Op het moment dat je contact met me opneemt ga ik je zo goed mogelijk informeren over de mogelijkheden en zetten we jouw datum vast. Samen gaan we kijken wanneer je de proefsessie wil doen. Gemiddeld doen we dat meestal ongeveer 6 tot 8 weken voor de trouwdag.

De proefsessie van het bruidskapsel en bruidsmake-up neemt ongeveer 3 uur in beslag. Tijdens deze professie gaan we samen kijken wat je mooi zou vinden voor make-up en kapsel. Maar vooral ook wat bij jou past als persoon. En natuurlijk houden we ook rekening met je bruidsjurk. Je kan van tevoren foto's aanleveren ter inspiratie van wat je mooi vindt.

Hoe ik te werk ga
Alles voor jullie mooie dag!
We zijn pas klaar met de proefsessie wanneer jij tevreden bent. Dit alles met als doel, dat jij het stralende middelpunt bent op de grote dag! Na de proefsessie schrijf ik precies op wat we gedaan hebben en welke producten ik gebruikt heb. Ik maak ook foto’s zodat we op de dag zelf precies weten wat we gedaan hebben. Zo kun jij als bruid ontspannen alles ondergaan en genieten van jullie mooie dag.

Tarieven bruidsstyling

Tarieven bruidsstyling

Pakket in combinatie met bruid: 130
Wachttijd
37,50 per uur
Reiskosten
0,35 per km
Reistijd
29,95 per uur
Wacht- en reiskosten
Pakket: 330
65
25
Bruidsaccessoire huur
49
Extension verhuur behandeling
79
Gast hairstyling
Gast visagie make-up
250
Tweede style avond
100
Touch up na ceremonie
100
Trouw kapsel
65
Trouw make-up
100
Proef kapsel
65
Proef make-up